MANIFEST

Els veïns i les veïnes aplegats sota la plataforma "Salvem el carrer Mossèn Amadeu Oller" rebutgem completament la construcció del nou edifici tal i com està previst actualment. 


Si la força dels veïns i veïnes no ho impedeix ben aviat es construirà un nou edifici d'habitatges al carrer Mossèn Amadeu Oller allà on avui hi ha arbres i bancs, reduint dràsticament l'espai de vianants. Segons el Planejament Urbanístic actual, aquest edifici, d'una alçada força superior a la resta d'edificis industrials adjacents, transformarà el carrer en un eix gris, estret, fosc i sorollós.

Aquesta zona verda va ser guanyada gràcies a la pressió que van fer els mateixos veïns i veïnes fa més de 60 anys, en ple franquisme, i va ser una victòria precursora de moltes altres lluites que s'han lliurat al barri. Els veïns i veïnes de La Bordeta volem fer justícia al llegat rebut pels nostres pares i avis i no estem disposats a renunciar a una conquesta veïnal d'aquesta transcendència. 

És per tot això que els veïns i les veïnes exigim:
  • Modificar el Planejament Urbanístic per tal de replantejar l'obertura del carrer Mossèn Amadeu Oller cap a Can Batlló en aquest tram.
  • Mantenir l’amplada de la vorera actual, que comptant la zona enjardinada és de 17m entre els números 30 i 36 del carrer, per tal de garantir un correcte pas en el flux dels vianants actual i futur.
  • Dignificar l’espai enjardinat guanyat amb la lluita veïnal.

Les anteriors demandes representen un benefici per tots els veïns i veïnes del barri de La Bordeta i pel conjunt del Barri de Sants.